είσοδος...

 

Nomothesia title

law

 Protypa title 2

Documents Graphic

 

Ekdromes

 ekdromi

 

Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+

Αναρτήσεις Διεύθυνσης στη Διαύγεια

diavgeia s

Βεβαιώσεις Μισθοδοσίας

LOGO GGPS new

Ενημέρωση για θέματα Μαθητείας

logo mathiteia

Εκδηλώσεις


Η εκπαίδευση αλλιώς... υπό το πρίσμα της ΔΔΕ Χαλκιδικής

Προσωρινές Τοποθετήσεις Εκπ/κών που ανήκουν στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής

Το ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής, με την υπ. αριθμ. 15/20-6-2018 Πράξη του, τοποθετεί προσωρινά τους παρακάτω εκπαιδευτικούς που ανήκουν στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής, σε σχολικές μονάδες την Χαλκιδικής, έως 31/8/2018.

  • Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής και υπηρέτησαν, με προσωρινή τοποθέτηση, κατά το διδακτικό έτος 2017-2018, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, σε σχολικές μονάδες της περιοχής, τοποθετήθηκαν προσωρινά, εκ νέου, έως 31/8/2018, στις ίδιες σχολικές μονάδες.
  • Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούσαν/ούν με απόσπαση σε άλλα ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ ή σε φορείς ή βρίσκονταν/νται σε άδεια ή υπηρετούσαν/ούν με θητεία, τοποθετήθηκαν προσωρινά, εκ νέου, έως 31/8/2018, στις ίδιες σχολικές μονάδες, στις οποίες είχαν τοποθετηθεί (για την ανάγκη επικαιροποίησης του συστήματος myschool ή / και για την ανάγκη προσδιορισμού της μοριοδότησής τους με μονάδες δυσμενών συνθηκών για την οριστική τους τοποθέτηση ή για μετάθεση)κατά το διδακτικό έτος 2017-2018.
  • Για λόγους διευκόλυνσης, οι εκπαιδευτικοί που είτε είναι αποσπασμένοι σε άλλο ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ είτε βρίσκονται σε άδεια κύησης, λοχείας ή ανατροφής παιδιού, μπορούν να αναλάβουν υπηρεσία στις 30-6-2018 στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας, η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 101362/Ε2/19-6-2018 έγγραφο του Υ.Π.Π.Ε.Θ..
  • Οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ και βρίσκονται σε μακροχρόνια αναρρωτική άδεια άδεια, οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία, μετά τη λήξη της, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής και, στη συνέχεια, στα σχολεία που τοποθετήθηκαν προσωρινά, σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα.
  • Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με απόσπαση σε σχολικές μονάδες του εξωτερικού οφείλουν, μετά τη λήξη της απόσπασής τους, να αναλάβουν υπηρεσία στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής και, στη συνέχεια, στα σχολεία που τοποθετήθηκαν προσωρινά, σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα.
  • Για τους εκπαιδευτικούς που συνεχίζουν να υπηρετούν σε φορείς με απόσπαση που λήγει στις 31/8/2018 ή αργότερα ή υπηρετούν με θητεία που συνεχίζεται και για τα επόμενα σχολικά –διδακτικά έτη, (π.χ. στην Περιφερειακή Δν/ση Εκπ/σης, σε Πειραματικά Σχολεία ή σε άλλες υπηρεσίες κ.λ.π.), οι προσωρινές τους τοποθετήσεις ισχύουν έως 31/8/2018, για την ανάγκη επικαιροποίησης του συστήματος myschool.

Copyright © 2013 Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής

Σχεδίαση - Υλοποίηση: Ψάρρα Αργυρώ ΠΕ19 

Αναβάθμιση: Ψάρρα Αργυρώ, Αλεξανδρής Ιάκωβος

JoomSpirit