είσοδος...

 

Nomothesia title

law

 Protypa title 2

Documents Graphic

 

Ekdromes

 ekdromi

 

Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+

Αναρτήσεις Διεύθυνσης στη Διαύγεια

diavgeia s

Βεβαιώσεις Μισθοδοσίας

LOGO GGPS new

Ενημέρωση για θέματα Μαθητείας

logo mathiteia

Εκδηλώσεις


Η εκπαίδευση αλλιώς... υπό το πρίσμα της ΔΔΕ Χαλκιδικής

Ανάληψη υπηρεσίας Παρασκευή 28/6/2019

Από τη Δ/νση Δ.Ε. Χαλκιδικής ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 28-06-2019:

1. Οι εκπαιδευτικοί που έχουν οργανική θέση, αλλά είναι αποσπασμένοι εντός του ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής ή διατίθενται για συμπλήρωση ωραρίου σε σχολικές μονάδες της Δ.Ε., θα κάνουν πράξη ανάληψης στην οργανική τους θέση.

Οι εκπαιδευτικοί για τους οποίους εκκρεμεί η έκδοση απόφασης τοποθέτησης από την Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας σε οργανική θέση, είτε μέσω ρύθμισης υπεραριθμίας είτε με τη διαδικασία των οριστικών τοποθετήσεων-βελτιώσεων, θα αναλάβουν την Παρασκευή 28-06-2019 υπηρεσία στην τρέχουσα τοποθέτηση (για όσους βρίσκονται ακόμη στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ισχύει η παρατήρηση 2). Όταν εκδοθούν και αποσταλούν στις σχολικές μονάδες οι σχετικές αποφάσεις, τότε θα αναλάβουν στη νέα οργανική θέση.

2. Οι εκπαιδευτικοί που είναι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Χαλκιδικής (συμπεριλαμβάνονται οι νεοδιόριστοι και οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί) θα κάνουν πράξη ανάληψης στα Γραφεία της Δ/νσης Δ.Ε. Χαλκιδικής.

3. Οι εκπαιδευτικοί που έχουν οργανική θέση στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Χαλκιδικής και είτε είναι αποσπασμένοι σε άλλο ΠΥΣΔΕ είτε βρίσκονται σε άδεια κύησης, λοχείας ή ανατροφής παιδιού θα κάνουν πράξη ανάληψης στην οργανική τους θέση.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ.αριθμ. πρωτ. 98732/Ε2/20-6-2019 εγκύκλιο του ΥΠ.Π.E.Θ., για λόγους διευκόλυνσης των εν λόγω εκπαιδευτικών, όσον αφορά την ανάληψη υπηρεσίας στην οργανική τους θέση με τη λήξη του διδακτικού έτους, στις 28/6/2019, γίνεται δεκτή η ανάληψη της υπηρεσίας τους με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια με την αποστολή της ταχυδρομικά. Διευκρινίζεται ότι οι προαναφερόμενοι εκπαιδευτικοί δεν απαλλάσσονται από την υποχρέωση της θερινής υπηρεσίας σε σχολική μονάδα και από τυχόν άλλη υποχρέωσή τους στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Χαλκιδικής.

Attachments:
FileFile size
Download this file (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 1599.doc)ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 1599.doc55 kB

Copyright © 2013 Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής

Σχεδίαση - Υλοποίηση: Ψάρρα Αργυρώ ΠΕ19 

Αναβάθμιση: Ψάρρα Αργυρώ, Αλεξανδρής Ιάκωβος

JoomSpirit