είσοδος...

 

Nomothesia title

law

 Protypa title 2

Documents Graphic

 

Ekdromes

 ekdromi

 

Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+

Αναρτήσεις Διεύθυνσης στη Διαύγεια

diavgeia s

Βεβαιώσεις Μισθοδοσίας

LOGO GGPS new

Ενημέρωση για θέματα Μαθητείας

logo mathiteia

Εκδηλώσεις


Η εκπαίδευση αλλιώς... υπό το πρίσμα της ΔΔΕ Χαλκιδικής

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ-ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΜΕΛΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΛ. ΠΕ23 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μ.Ν.Α.Ε.

Λαμβάνοντας υπόψη την αριθμ. 161397/Ε4/25-11-2020 (ΑΔΑ: ΩΤΛΗ46ΜΤΛΗ-Ο2Ψ) Υ.Α. και τις αιτήσεις-δηλώσεις προτίμησης τοποθέτησης, οι αναπληρώτριες μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγοι τοποθετούνται (και διατίθενται κατά περίπτωση) σε σχολικές μονάδες, σύμφωνα με την αριθμ. 8036/26-11-2020 (ΑΔΑ: 6Ρ6Ι46ΜΤΛΗ-ΤΝ8) Απόφαση του Διευθυντή της Δ/νσης Δ.Ε. Χαλκιδικής.
Οι τοποθετηθείσες αναπληρώτριες οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στη σχολική μονάδα κύριας τοποθέτησης εντός δύο ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησης (την Παρασκευή 27-11-2020 ή τη Δευτέρα 30-11-2020).
Την ημέρα που θα γίνει η ανάληψη υπηρεσίας θα πρέπει να αποσταλούν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρόσληψης ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση Δ.Ε. Χαλκιδικής, ενώ θα προσκομισθούν σε φυσική μορφή και στη σχολική μονάδα κύριας τοποθέτησης.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Χαλκιδικής στο πεδίο: Αναπληρωτές (στο αριστερό μενού). Επιπλέον, αποστέλλεται το επισυναπτόμενο Δελτίο Απογραφής.

Copyright © 2013 Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής

Σχεδίαση - Υλοποίηση: Ψάρρα Αργυρώ ΠΕ19 

Αναβάθμιση: Ψάρρα Αργυρώ, Αλεξανδρής Ιάκωβος

JoomSpirit