είσοδος...

 

Nomothesia title

law

 Protypa title 2

Documents Graphic

 

Ekdromes

 ekdromi

 

Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+

Αναρτήσεις Διεύθυνσης στη Διαύγεια

diavgeia s

Βεβαιώσεις Μισθοδοσίας

LOGO GGPS new

Ενημέρωση για θέματα Μαθητείας

logo mathiteia

Εκδηλώσεις


Η εκπαίδευση αλλιώς... υπό το πρίσμα της ΔΔΕ Χαλκιδικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ: ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ-ΜΝΑΕ-ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΖΕΠ ΕΝΟΨΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ 07-01-2021

Ενόψει της έκδοσης Υπουργικών Αποφάσεων για την πρόσληψη αναπληρωτών/ αναπληρωτριών εκπαιδευτικών και κατόπιν σχετικής ηλεκτρονικής ενημέρωσης από το Υ.ΠΑΙ.Θ., ανακοινώνονται τα υφιστάμενα λειτουργικά σε σχολικές μονάδες της Δ/νσης Δ.Ε. Χαλκιδικής: γενικής παιδείας- ειδικής αγωγής (ΣΜΕΑΕ και Παράλληλη Στήριξη)-Τάξεων Υποδοχής Ζ.Ε.Π. και του προγράμματος: «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ».
Επισημαίνονται τα εξής:
1. Σε όσες περιπτώσεις τα λειτουργικά κενά είναι περισσότερα από τον αριθμό των προσλήψεων ισχύουν όσα ορίζει η παρ. 9β του άρθ. 5 της αριθμ. 104627/ΓΔ5/7-08-2020 (ΦΕΚ 3344/Β/2020).
Γι αυτό, θα πρέπει να δηλώνονται όλα τα λειτουργικά κενά με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα και με την παρ. 9γ του άρθ. 5 της παραπάνω Υ.Α.
2. Η επισυναπτόμενη ‘αίτηση- δήλωση τοποθέτησης σε σχολική μονάδα’ θα πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Δ.Δ.Ε. Χαλκιδικής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) το αργότερο έως την Πέμπτη 07-01-2021, ώρα 10:00π.μ., προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις τοποθέτησης/ διάθεσης και οι νεοπροσληφθέντες να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στις σχολικές μονάδες από 08-01-2021.
3. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την πρόσληψη μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Χαλκιδικής στο πεδίο: Αναπληρωτές (στο αριστερό μενού).
4. Τα δικαιολογητικά πρόσληψης θα αποσταλούν επίσης εντός της ίδιας προθεσμίας (έως την Πέμπτη 07-01-2021) ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση Δ.Ε. Χαλκιδικής και θα προσκομισθούν σε φυσική μορφή στη σχολική μονάδα κύριας τοποθέτησης.

Copyright © 2013 Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής

Σχεδίαση - Υλοποίηση: Ψάρρα Αργυρώ ΠΕ19 

Αναβάθμιση: Ψάρρα Αργυρώ, Αλεξανδρής Ιάκωβος

JoomSpirit