είσοδος...

 

Nomothesia title

law

 Protypa title 2

Documents Graphic

 

Ekdromes

 ekdromi

 

Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+

Αναρτήσεις Διεύθυνσης στη Διαύγεια

diavgeia s

Βεβαιώσεις Μισθοδοσίας

LOGO GGPS new

Ενημέρωση για θέματα Μαθητείας

logo mathiteia

Εκδηλώσεις


Η εκπαίδευση αλλιώς... υπό το πρίσμα της ΔΔΕ Χαλκιδικής

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ COVID

Ανακοινώνονται λειτουργικά κενά για σχολικές μονάδες γενικής εκπαίδευσης, τα οποία αφορούν αναπληρωτές/αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών λόγω covid-19 [άρθ. 35 του Ν. 4722/2020 (Α΄177)].

Εν αναμονή της υπουργικής απόφασης, επισημαίνονται τα εξής:
1. Η επισυναπτόμενη ‘αίτηση- δήλωση τοποθέτησης σε σχολική μονάδα’ θα πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Δ.Δ.Ε. Χαλκιδικής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) το αργότερο έως την Πέμπτη 11-02-2021, ώρα 13:00π.μ., προκειμένου να εκδοθεί η σχετική απόφαση τοποθέτησης/διάθεσης.
2. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την πρόσληψη μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Χαλκιδικής στο πεδίο: Αναπληρωτές (στο αριστερό μενού).
3. Τα δικαιολογητικά πρόσληψης θα αποσταλούν επίσης εντός της ίδιας προθεσμίας (έως την Πέμπτη 11-02-2021) ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση Δ.Ε. Χαλκιδικής και θα προσκομισθούν σε φυσική μορφή στη σχολική μονάδα κύριας τοποθέτησης την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας, τη Δευτέρα 15-02-2021 ή την Τρίτη 16-02-2021.

Copyright © 2013 Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής

Σχεδίαση - Υλοποίηση: Ψάρρα Αργυρώ ΠΕ19 

Αναβάθμιση: Ψάρρα Αργυρώ, Αλεξανδρής Ιάκωβος

JoomSpirit