είσοδος...

Η εκπαίδευση αλλιώς... υπό το πρίσμα της ΔΔΕ Χαλκιδικής

Εκδηλώσεις


Αναρτήσεις Διεύθυνσης στη Διαύγεια

diavgeia s

Βεβαιώσεις Μισθοδοσίας

LOGO GGPS new

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

EE

Χρήσιμα Αρχεία

 

Nomothesia title

law

 Protypa title 2

Documents Graphic

 

Ekdromes

 ekdromi

 

Ενήμερωση για το Θεματικό Δίκτυο "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο” και προώθηση της νέας αφίσας του

Περισσότερες πληροφορίες στο  http://isecurenet.sch.gr/portal/

Attachments:
FileFile size
Download this file (poster_2017.jpg)poster_2017.jpg4377 kB

Ανάρτηση τηλεοπτικού μηνύματος

Σύμφωνα και με τη σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδας του ΥΠ.Π.Ε.Θ., τo τηλεοπτικό μήνυμα υπογράφεται από το ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας) ενάντια στον Ρατσισμό και τη Μισαλλοδοξία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δελτίο Τύπου για ενεργοποίηση Ειδικών Επταμελών Επιτροπών για Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις το ακαδ. έτος 2017-18

Οι  υποψήφιοι καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους στις Ειδικές Επταμελείς Επιτροπές στην αποκλειστική προθεσμία από Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 έως και Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Attachments:
FileFile size
Download this file (DT_gia 7meleis epitropes_21_10_2016.doc)DT_gia 7meleis epitropes_21_10_2016.doc73 kB

Βράβευση Μαθητών – Αθλητών της Χαλκιδικής

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, σε τελετή που οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής βραβεύθηκαν, παρουσία των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης, οι μαθητές – αθλητές των Λυκείων της Χαλκιδικής που ξεχώρισαν με τις εξαιρετικές τους επιδόσεις την προηγούμενη χρονιά.

     Ο Οδυσσέας Μουζενίδης, μαθητής του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων της Τυφλίδας, με βολή 21,51μ. Ο ίδιος μαθητής κατέρριψε την προηγούμενη χρονιά δύο φορές το Πανελλήνιο ρεκόρ, τη μία μάλιστα στους σχολικούς Αγώνες Β΄ Φάσης Κλασσικού Αθλητισμού στις Σέρρες.

     Ο μαθητής παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα και συγχαρητήρια επιστολή από την Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Χαλκιδικής κ. Τσέκου Αικατερίνη.

     Οι μαθητές της ομάδας ποδοσφαίρου του Γ.Ε.Λ. Αρναίας κατάκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Λυκείων 2015-2016.

Εκπρόσωποι της ομάδας, η Διευθύντρια του σχολείου και οι καθηγήτριες – προπονήτριες της ομάδας παρέλαβαν την αναμνηστική πλακέτα από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Χαλκιδικής κ. Πατμάνογλου Στυλιανό.

Συγχαρητήρια στους μαθητές, τις οικογένειες και τα σχολεία τους!

 

DSC02931.JPGDSC02944a.JPGDSC02958.JPG

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Δελτίο Τύπου

Υπενθύμιση υποβολής ηλεκτρονικού μηχανογραφικού δελτίου υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2016 σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων

Attachments:
FileFile size
Download this file (DT_YPENTHIMISH_MHX SOV PATHISEWN_2016.doc)DT_YPENTHIMISH_MHX SOV PATHISEWN_2016.doc64 kB

Σημαντική διάκριση του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας

Πολύ σημαντική επιτυχία για μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας, οι οποίοι πέτυχαν διεθνή διάκριση σε διαγωνισμό καινοτομίας. Διαβάστε αναλυτικά :

http://users.sch.gr/bstefan/keplinet/?p=2159

 

Ενημερωτικό φυλλάδιο για τα ΕΠΑΛ

Ενημερωτικό φυλλάδιο σχετικά με την επαγγελματική εκπαίδευση με τίτλο «Μια νέα Αρχή για τα Επαγγελματικά Λύκεια: Η Επαγγελματική Εκπαίδευση αλλάζει σελίδα»

Διακρίσεις μαθητών-αθλητών της Χαλκιδικής

Οι μαθητές σχολείων της Χαλκιδικής μάς χάρισαν πολλές διακρίσεις τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αθλήματα στους Πανελλήνιους Αγώνες που διοργανώθηκαν.

Η πρώτη μάλιστα μεγάλη διάκριση ήταν ότι στους περιφερειακούς αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν στις Σέρρες στις 14 Απριλίου ο μαθητής του ΕΠΑ.Λ. Νέων Μουδανιών Οδυσσέας Μουζενίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και σημείωσε νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ στη σφαιροβολία με βολή 21,10μ. Στους ίδιους αγώνες, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η μαθήτρια του ΓΕΛ Ν. Καλλικράτειας Μανούκη Βικτώρια στη δισκοβολία. Επίσης,ο μαθητής Πανέλας Ζαφείριος από τις Λ.Τ. Γαλάτιστας κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο άλμα τριπλούν και ο μαθητής Καπασακαλίδης Αρτέμιος από το ΕΠΑ.Λ. Νέων Μουδανιών το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό.

Μια ιδιαίτερα αξιοσημείωτη διάκριση ήρθε και χθες από την ομάδα ποδοσφαίρου των μαθητών του Γ.Ε.Λ. Αρναίας, οι οποίοι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο του FINALFOUR των Πανελλήνιων Αγώνων Ποδοσφαίρου Μαθητών Λυκείων που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια στις 19 και 20 Απριλίου. Αξίζει να τονιστεί ότι η κατάκτηση της τρίτης θέσης σε ομαδικό άθλημα πανελλήνιων αγώνων είναι η μεγαλύτερη έως τώρα διάκριση για σχολείο της Χαλκιδικής.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, στα σχολεία και στις οικογένειές τους!

DSCN65125

Copyright © 2013 Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής

Σχεδίαση - Υλοποίηση: Ψάρρα Αργυρώ ΠΕ19 

Αναβάθμιση: Ψάρρα Αργυρώ, Αλεξανδρής Ιάκωβος

JoomSpirit