είσοδος...

Η εκπαίδευση αλλιώς... υπό το πρίσμα της ΔΔΕ Χαλκιδικής

Συμμετοχή Εργοδοτών στη Μαθητεία

logo mathiteia

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ

Εκδηλώσεις


Βεβαιώσεις Μισθοδοσίας

LOGO GGPS new

Αναρτήσεις Διεύθυνσης στη Διαύγεια

diavgeia s

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

EE

Χρήσιμα Αρχεία

 

Nomothesia title

law

 Protypa title 2

Documents Graphic

 

Ekdromes

 ekdromi

 

Κατάρτιση πινάκα αξιολόγησης αντικειμενικών κριτηρίων υποψηφίων για την πλήρωση: α) της κενούμενης θέσης Διευθυντή/Διευθύντριας του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ποτίδαιας β) της κενής θέσης Διευθυντή/Διευθύντριας του νεοϊδρυθέντος Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν έγγραφη ένσταση κατά του πίνακα έως και τη Δευτέρα 26.08.2019, ώρα 12:00, ιδιοχείρως ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή τηλεομοιοτυπία (στο φαξ:23710 22600).

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 2 του ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ-ΠΡΑΞΗ 25/20-08-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 2η του ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ-ΠΡΑΞΗ 25/20-08-2019


Ο πίνακας λειτουργικών κενών που συντάχθηκε με την 25η/20-08-2019 Πράξη του ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής ανακοινοποιείται ως προς το περιεχόμενο των στηλών: ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Β ΓΕΛ-ΙΣΤΟΡΙΑ Α ΓΕΛ-ΙΣΤΟΡΙΑ Β ΓΕΛ-ΕΛΛ. ΚΑΙ ΕΥΡΩΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, καθώς δεν υπολογιζόταν ορθά εξ αρχής και ως προς τους κλάδους: ΠΕ04.02, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ11, ΠΕ88.02, ΠΕ88.05.

ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ 2019

ΠΙΝΑΚΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ-ΠΡΑΞΗ 25/20-08-2019

Καλούνται:
Α) Οι ευρισκόμενοι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Χαλκιδικής εκπαιδευτικοί να συμπληρώσουν το συνημμένο έντυπο: «Αίτηση - δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση σε λειτουργικά κενά».
Β) Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν απόσπαση εντός του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. να συμπληρώσουν το συνημμένο έντυπο: «Αίτηση απόσπασης εντός Π.Υ.Σ.Δ.Ε.». Δικαίωμα απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ έχουν ΜΟΝΟ οι εκπαιδευτικοί που κατέχουν οργανική θέση (συμπεριλαμβανομένων και των χαρακτηρισμένων ως υπεράριθμων που επιθυμούν να αποσπαστούν) σε σχολική μονάδα του ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής.
Γ) Οι εκπαιδευτικοί που κατέχουν τα τυπικά προσόντα σύμφωνα άρθρο 21 του Ν. 3699/2008 όπως αντικαταστάθηκε από την παρ. 3 του Αρ. 48 του Ν.4415/2016 και επιθυμούν να τοποθετηθούν σε λειτουργικό κενό σε Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ή σε Τμήμα Ένταξης μπορούν να συμπληρώσουν το συνημμένο έντυπο «Αίτηση - δήλωση προτίμησης για Σ.Μ.Ε.Α.Ε.». Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν τοποθέτηση σε Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. δε χρειάζεται να προσκομίσουν δικαιολογητικά, εφόσον έχουν ενημερωμένο τον ατομικό τους φάκελο. Αίτηση για τοποθέτηση σε Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. μπορούν να υποβάλουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που κατέχουν τα τυπικά προσόντα ανεξάρτητα εάν κατέχουν οργανική θέση ή βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Χαλκιδικής.
Τα λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Χαλκιδικής ανακοινώνονται με βάση τα υφιστάμενα αριθμητικά δεδομένα, όπως αυτά διαμορφώνονται μέχρι και σήμερα. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να θεωρήσουν ότι υπάρχει λειτουργικό κενό σε όλες οι σχολικές μονάδες του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Χαλκιδικής.
Τις ενυπόγραφες αιτήσεις καταθέτουν οι εκπαιδευτικοί αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής είτε τις αποστέλλουν στο ΦΑΞ 2371022600 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) από 20/8/2019 έως 26/8/2019. Οι Διευθύντριες/Διευθυντές των σχολικών μονάδων υποχρεούνται να ενημερώσουν για τις προθεσμίες όλους τους εκπαιδευτικούς της αρμοδιότητάς τους.
Οι εκπαιδευτικοί θα τοποθετηθούν με τη σειρά που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία (σχετικά: τα άρθ. 13 και 14του Π.Δ. 50/96 και η αριθμ. 137644/Ε1/3-9-2015 εγκύκλιος του ΥΠΠΕΘ).
Συνεπώς, τοποθετούνται κατά σειρά οι εκπαιδευτικοί που:
α) εντάσσονται σε ειδική κατηγορία (παρ.1, περ. α’ και γ’ του άρθρου 13 του Π.Δ. 50/96),
β) έχουν χαρακτηριστεί οργανικά υπεράριθμοι και αιτούνται απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ,
γ) είναι λειτουργικά υπεράριθμοι,
δ) βρίσκονται στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.,
ε) αιτούνται απόσπασης εντός ή είναι αποσπασμένοι από άλλο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. (συνεξετάζονται βάσει των μορίων απόσπασης)
Οι εκπαιδευτικοί δεν υποχρεούνται να καταθέσουν δήλωση τοποθέτησης. Για όσους δεν καταθέσουν θα θεωρηθεί ότι ΔΕΝ επιθυμούν την τοποθέτησή τους σε λειτουργικό κενό της περιοχής τους και ότι επιθυμούν να παραμείνουν στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Χαλκιδικής. Στην περίπτωση αυτή θα τοποθετηθούν σε λειτουργικά κενά από το ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης των εκπαιδευτικών που έχουν καταθέσει δήλωση τοποθέτησης.

«Κατάρτιση πινάκων δεκτών και μη δεκτών υποψηφιοτήτων ανά κλάδο και κατά αλφαβητική σειρά για την πλήρωση: α) της κενούμενης θέσης Διευθυντή/Διευθύντριας του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ποτίδαιας β) της κενής θέσης Διευθυντή/Διευθύντριας του νεοϊδρυθέντος Ενιαίου Ειδικού

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν έγγραφη ένσταση κατά των πινάκων έως και την Πέμπτη 22.08.2019 ιδιοχείρως ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) ή τηλεομοιοτυπία (FAX-2371022600).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΕΕΕΕΚ ΡΕΠΑΝΙΔΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ 2019-2020 (ΕΕΠ-ΕΒΠ))

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΡΩΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΣΕ Α.Ε.Ι. 2019-2020

Attachments:
FileFile size
Download this file (126285E2_07-08-2019 _ ΔΕ - AEI .pdf)126285E2_07-08-2019 _ ΔΕ - AEI .pdf347 kB

Copyright © 2013 Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής

Σχεδίαση - Υλοποίηση: Ψάρρα Αργυρώ ΠΕ19 

Αναβάθμιση: Ψάρρα Αργυρώ, Αλεξανδρής Ιάκωβος

JoomSpirit