είσοδος...

 

Nomothesia title

law

 Protypa title 2

Documents Graphic

 

Ekdromes

 ekdromi

 

Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+

Αναρτήσεις Διεύθυνσης στη Διαύγεια

diavgeia s

Βεβαιώσεις Μισθοδοσίας

LOGO GGPS new

Ενημέρωση για θέματα Μαθητείας

logo mathiteia

Εκδηλώσεις


Η εκπαίδευση αλλιώς... υπό το πρίσμα της ΔΔΕ Χαλκιδικής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ ή ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ

Το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Χαλκιδικής ενημερώνει ότι την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου και έπειτα από την οριστικοποίηση του πίνακα των οργανικών κενών και υπεραριθμιών και τον οριστικό χαρακτηρισμό υπεραρίθμων εκπαιδευτικών, θα ακολουθήσει η τοποθέτηση σε οργανικά κενά με την εξής σειρά:
Α) υπεραρίθμων εκπαιδευτικών
Β) - εκπαιδευτικών που παραμένουν στις Σχολικές Μονάδες ως υπεράριθμοι (και είχαν υποβάλει αίτηση για βελτίωση θέσης με τη διαδικασία των μεταθέσεων)
- εκπαιδευτικών που ζητούν μετάθεση από σχολείο σε σχολείο εντός Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Χαλκιδικής (έχουν οργανική, ζητούν βελτίωση θέσης και είχαν υποβάλει σχετική αίτηση με τη διαδικασία των μεταθέσεων)
- εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση για οριστική τοποθέτηση με τη διαδικασία των μεταθέσεων (όσοι είναι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.)
- εκπαιδευτικών που μετατέθηκαν στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Χαλκιδικής με την αριθ.: 31427/Ε2/27-03-2024 (ΑΔΑ: Ψ7Μ546ΝΚΠΔ-94Μ) Υπουργική Απόφαση μεταθέσεων γενικής παιδείας
- εκπαιδευτικών που ανήκουν στην ειδική αγωγή και μετατέθηκαν στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Χαλκιδικής με την αριθ.: 31417/Ε2/27-03-2024 (ΑΔΑ: 6Ξ2Ε46ΝΚΠΔ-ΟΚΘ) Υπουργική Απόφαση μεταθέσεων ειδικής αγωγής

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δ.Ε. Χαλκιδικής για τις προθεσμίες υποβολής των σχετικών αιτήσεων.

Copyright © 2013 Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής

Σχεδίαση - Υλοποίηση: Ψάρρα Αργυρώ ΠΕ19 

Αναβάθμιση: Ψάρρα Αργυρώ, Αλεξανδρής Ιάκωβος

JoomSpirit