είσοδος...

 

Nomothesia title

law

 Protypa title 2

Documents Graphic

 

Ekdromes

 ekdromi

 

Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+

Αναρτήσεις Διεύθυνσης στη Διαύγεια

diavgeia s

Βεβαιώσεις Μισθοδοσίας

LOGO GGPS new

Ενημέρωση για θέματα Μαθητείας

logo mathiteia

Εκδηλώσεις


Η εκπαίδευση αλλιώς... υπό το πρίσμα της ΔΔΕ Χαλκιδικής

Βιογραφικό σημείωμα συμβούλου εκπαίδευσης ΠΕ02

Η Κωνσταντίνα Παπακώστα εργάζεται ως Σύμβουλος Φιλολόγων Ν. Χαλκιδικής.

Συνεργάζεται με το ΕΑΠ ως μέλος ΣΕΠ και με το ΙΕΠ ως Επιμορφώτρια Β'.

Έχει σπουδάσει Ιστορία και Αρχαιολογία, είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης και διδάκτορας Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ενώ εκπόνησε μεταδιδακτορική έρευνα στη Διδακτική της Ιστορίας.

Έχει εργαστεί ως αρχαιολόγος και αρθογραφεί σχετικά με αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα σε έντυπα και ηλεκτρονικά επιστημονικά περιοδικά, ενώ συμμετέχει συστηματικά ως εισηγήτρια σε πανελλήνια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα σχετίζονται με την έρευνα σχολικών εγχειριδίων Ιστορίας, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση, το φύλο, τη διδακτική αξιοποίηση των ΤΠΕ, τη διδακτική της Ιστορίας και την αξιοποίηση των αρχαιολογικών αφηγήσεων στη διαμόρφωση της ιστορικής συνείδησης και της εθνικής ταυτότητας.

Διηγήματά της έχουν εκδοθεί σε συλλογικούς τόμους.

Τα βιβλία της «Σχολικά βιβλία Ιστορίας και κριτική ανάλυση λόγου” και «Φύλο, σχολείο, βιβλία, αφηγήσεις: το έμφυλο πρόσημο της σχολικής Ιστορίας» διατίθενται δωρεάν στο διαδίκτυο στην Ανοικτή Βιβλιοθήκη (https://www.openbook.gr/).

Εmail Επικοινωνίας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Copyright © 2013 Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής

Σχεδίαση - Υλοποίηση: Ψάρρα Αργυρώ ΠΕ19 

Αναβάθμιση: Ψάρρα Αργυρώ, Αλεξανδρής Ιάκωβος

JoomSpirit